Preview Mode Links will not work in preview mode

Maratonpodden


Välkommen till Maratonpodden, Sveriges största podd om uthållighetssporter ledd av journalisten, författaren och influencern Petra Månström.

Jun 27, 2019

Kärt återseende med en väldigt uppskattad Maratonpoddengäst, Anna Jönsson Haag! Hur fixar hon kombinationen tung styrketräning och löpning? Hur tänker hon kring träning nu när hon är gravid? Hur hanterar hon det faktum att hon aldrig lyckades toppa de tidiga succéerna under OS i Vancouver 2010? Och hur kom hon ut på andra sidan efter att ha varit nära att gå in i väggen 2018? Går det att bli en vanlig ”Svensson” efter avslutad elitkarriär? Missa inte detta superinspirerande samtal med en av de mest uppskattade gästerna i den här poddens historia!
.
Det här avsnittet tillägnas Terese Alvén, tränings- och hälsoinspiratören som natten till den 11 juni i år förlorade kampen mot en aggressiv äggstockscancer. Vi kommer att skänka våra arvoden för produktionen av det här avsnittet till Cancerfonden och insamlingen Spring för Terese som Tereses vän Helena Olmås har startat där. Skänk gärna en slant du också – och fortsätt sprida Tereses budskap om rörelseglädje.

Följ Maratonpodden på Facebook
Följ Maratonpodden på Instagram