Preview Mode Links will not work in preview mode

Maratonpodden


Välkommen till Maratonpodden, Sveriges största podd om uthållighetssporter ledd av journalisten, författaren och influencern Petra Månström.

Jul 24, 2019

Ja, jag erkänner. Det är lätt att avfärda någon som har nått sitt kändisskap genom en dokusåpa och ett omtalat äktenskap med en svensk deckardrottning som en person man inte riktigt kan ta på allvar. Jag hörde till dem som hade en hel hög fördomar om polisen, författaren, influencern och forna Robinsonvinnaren Martin Melin. Men så hamnade jag av en slump på hans race report från premiärmaran i New York 2003 och kunde inte sluta läsa. Var bara tvungen att fortsätta för att få veta hur dramat skulle sluta! Det här blev ett riktigt uppfriskande samtal om att vara träningsperiodare, om att vägra ge upp, om hur exfrun fick honom att börja ta tag i sitt träningsliv och hur en ärlig PT fick honom att överge discofredagspumpandet och börja träna på riktigt.
.

Dessutom: i slutet av det här programmet får du lyssna på ett smakprov ur andra avsnittet av Hälsa kommer inifrån, en helt ny podd om hälsa från kunskapsföretaget Holistic – med mig som programledare. Riktigt spännande! Det sägs ju att vi är det vi äter – men sanningen är snarare att vi är det vi kan ta upp. Många äter bra men har ändå näringsbrister. Hur kan det komma sig? Om jag till exempel trycker i mig maten snabbt, blir näringsupptaget sämre då? Och påverkas det på något sätt om jag stressar? Här kan du lyssna på avsnittet i sin helhet. 
.

Avsnittet presenteras i samarbete med Holistic.

Följ Maratonpodden på Facebook
Följ Maratonpodden på Instagram