Preview Mode Links will not work in preview mode

Maratonpodden


Välkommen till Maratonpodden, Sveriges största podd om uthållighetssporter ledd av journalisten, författaren och influencern Petra Månström.

Dec 6, 2019

Efter många års jagande lyckades jag äntligen få till en intervju med fantastiska Martina Haag. Hon är författaren som efter sitt fjärde barn tröttnade på de ständiga frågorna om hon var gravid igen och testade att börja springa. Det var inte kärlek vid första löpsteget och Martina insåg snart att det här med att springa fort inte var något för henne, utan hittade istället på ett sätt att springa som är mycket långsammare än vad de flesta springer. Ett härligt uppiggande avsnitt med massvis av skratt och bra tips.

Dessutom: i slutet av programmet får du massvis med tips på goda, alkoholfria drycker till jul och nyår av Karin Berntson, Beer Training Specialist på Carlsberg. Karin är helt magisk på att berätta om mat och dryck på ett inspirerande sätt – missa inte!

Avsnittet presenteras i samarbete med Carlsberg. Samtliga drycker och recept som Karin tipsar om i avsnittet hittar du här.

Följ Maratonpodden på Facebook
Följ Maratonpodden på Instagram