Preview Mode Links will not work in preview mode

Maratonpodden


Välkommen till Maratonpodden, Sveriges största podd om uthållighetssporter ledd av journalisten, författaren och influencern Petra Månström.

Dec 20, 2019

I årets sista avsnitt tar jag själv plats i heta stolen och blir intervjuad av ingen mindre än Jessica Falkman, en välkänd speaker vars röst du garanterat har hört live om du har sprungit något av de större motionsloppen i Sverige. Det blev ett superspännande samtal om drivkrafter, kärlek, fördomar, mossiga gubbar, smärtsamma förluster och en massa annat.

Dessutom: i slutet av programmet möter jag återigen Jonas Bohr, mannen som på bara några år gick från rookie till elit inom cykling – efter fyllda 40! Med hjälp av rätt träning, mat och intag av kosttillskottet Cellexir som han tagit fram tillsammans med den amerikanske läkare Marcus Gitterle, berättar han om hur han lyckats motverka kroppens åldrande och snabbt återhämtar sig från hård träning och skador. Nu har Cellexir precis lanserat en helt ny och spännande produkt och den får du veta mer om i den här intervjun.

ERBJUDANDE: Med koden MARATONPODDEN får du 33 % prova på-rabatt vid köp av Cellexir One. Med koden PETRA får du 10 % rabatt på Cellexir Endurance. Beställer gör du på www.cellexir.se och rabatten gäller t o m 31 januari 2020.

Avsnittet presenteras i samarbete med Cellexir och görs på Beppo.