Preview Mode Links will not work in preview mode

Maratonpodden


Välkommen till Maratonpodden, Sveriges största podd om uthållighetssporter ledd av journalisten, författaren och influencern Petra Månström.

Jan 31, 2020

Äntligen! Tjejen med guldlungorna gästar Maratonpodden! Vid skyrunning-VM i Skottland var banan 29 kilometer lång och innehöll 2 500 meters stigning. Lite förenklat kan det jämföras med att springa Lidingöloppet och bestiga Kebnekaise – på tre timmar och 46 minuter. Tove Alexandersson tog hem segern. Men inte nog med det, hon är världsmästare i två andra sporter också: orientering och skidorientering (!) Nyligen tog hon också hem bragdguldet, ”folkets pris” Jerringpriset och blev utsedd till årets kvinnliga idrottare. Hur sjutton orkar hon? Hur står hon ut med all smärta? Hur ser en träningsvecka ut för henne? Hinner hon något annat än att träna, äta och sova? Och hur gör hon för att tackla sin IBS, ett magproblem som hon delar med många, många andra? 
.
Recept på Toves superbröd
.
Dessutom: i slutet av det här programmet får du lyssna på ett smakprov ur det senaste avsnittet av Hälsa kommer inifrån, en helt ny podd om hälsa från kunskapsföretaget Holistic – med mig som programledare. Riktigt intressant, så missa inte! Här kan du lyssna på avsnittet i sin helhet.
.
Avsnittet presenteras i samarbete med Holistic.
.
Följ Maratonpodden på Facebook
Följ Maratonpodden på Instagram