Preview Mode Links will not work in preview mode

Maratonpodden


Välkommen till Maratonpodden, Sveriges största podd om uthållighetssporter ledd av journalisten, författaren och influencern Petra Månström.

Feb 7, 2020

November 2014, djupt inne i den ecuadorianska djungeln, förändrades livet drastiskt för Mikael Lindnord. För plötsligt hade Team Peak Performance fått en ny, lurvig medlem som följde multisportlaget hela vägen in i mål. Och bandet som hade uppstått mellan Mikael och den herrelösa hunden, som nu hade fått namnet Arthur, hade växt sig så starkt att det inte fanns någon annan utväg än att mot alla odds försöka få med honom hem till Sverige. Hur är läget med Arthur och Mikael idag, sex år senare? Hur går arbetet med Hollywoodfilmen som ska skildra deras livsomvälvande möte? Och hur tränar den numera pensionerade multisportaren Mikael idag? Under intervjun berättar han dessutom om en händelse med Arthur som han aldrig tidigare har berättat. Berättande på högsta nivå – missa inte!
.
Dessutom: i förra veckan testsprang jag Under Armours nya flaggskeppssko för löpare, HOVR Machina. En mycket spännande löparsko där tillverkaren har tagit fasta på trenden med att lägga in en platta i mellansulan som effektivt hjälper dig framåt. I slutet av programmet träffar jag Fritz Grobien, running ambassador på Under Armour, som berättar mer om den här skon.
.
Avsnittet presenteras i samarbete med Under Armour.
.
Följ Maratonpodden på Facebook
Följ Maratonpodden på Instagram