Preview Mode Links will not work in preview mode

Maratonpodden


Välkommen till Maratonpodden, Sveriges största podd om uthållighetssporter ledd av journalisten, författaren och influencern Petra Månström.

May 1, 2020

Varför presterar somliga som bäst under press medan det låser sig helt för andra? Hur gör man för att få ut mesta möjliga under ett lopp eller pass? Hur vänder man negativa tankar och vågar vara bra? Visste du att man kan öka omfånget på sina biceps med tankens kraft? Välkommen till ett maxat och energifyllt avsnitt med Årets Talare, triathleten, naprapaten och mentala coachen Gunnar Söderström får du de bästa verktygen för att ta just din träning till nästa nivå – bara med hjälp av din mentala inställning!
.
Dessutom: i början av året fick jag möjligheten att provspringa en mycket spännande löparskonyhet, nämligen Under Armours nya toppmodell HOVR Machina. Det är en riktigt innovativ löparsko med ett inbyggt chip som ger dig coachning i realtid – och en kolfiberplatta i mellansulan som ger dig skön skjuts i steget. Jag kan verkligen intyga att den här skon bjuder på en mycket skön löparupplevelse och jag kan varmt rekommendera den.
.
M
ed koden UAMACHINA får du 20 % rabatt på hela Under Armours sortiment på Runner’s Store. Shoppar gör du på www.runnersstore.se och rabatten gäller t o m den 21 maj 2020.
.
Avsnittet presenteras i samarbete med Under Armour.
.
Följ Maratonpodden på Facebook
Följ Maratonpodden på Instagram
Stötta Maratonpodden – bli en Patreon!