Preview Mode Links will not work in preview mode

Maratonpodden


Välkommen till Maratonpodden, Sveriges största podd om uthållighetssporter ledd av journalisten, författaren och influencern Petra Månström.

Oct 30, 2020

Ett samtal du inte vill missa, med en oerhört ödmjuk, kompromisslös och ofiltrerad man. Johan Larsson besitter en mental styrka som inte liknar något annat. Han var gymkillen från Växjö som tävlade i athletic fitness, för att sedan hänge sig totalt åt löpning. Sprungit hade han gjort sedan barnsben, men nu lade han in en ny växel. Målbilden var klar: han ville bli bäst – till varje pris. Livet blev extremt inrutat med två pass om dagen, heltidsarbete och stenkoll på maten. Till slut sade hans kropp ifrån och testosteronnivåerna sjönk i botten. Han var slutkörd och tvingades till en lång paus. Som sagt, ett samtal du inte vill missa – där Johan också ger sin syn på det som han tror kan ligga bakom många utländska löpares framgångar...
.
Avsnittet presenteras i samarbete med Smartfish Recharge, en grymt bra återhämtningsdryck som jag har haft enorm nytta av under min träning mot att försöka kvala in på tid till New York Marathon. Den består av högkvalitativt protein och omega 3-fettsyror, är supersmidig att ta med och smakar väldigt gott. Testa du också! Med koden MARATONPETRA20 får du 20% rabatt t o m den 31 december 2020. Shoppar gör du på http://www.smartfishsport.com.
.
Följ Maratonpodden på Facebook
Följ Maratonpodden på Instagram
Stötta Maratonpodden – bli en Patreon!